Fair-play godine u 1. Zagrebačkoj ligi!

Fair-play godine u 1. Zagrebačkoj ligi!

U desetom kolu snage su odmjerile momčadi Sloge-Gredelj i Ivanja Reke, dvije posljednjeplasirane momčadi 1. Zagrebačke lige. Domaćin je vodio 2:1, a onda je na scenu stupio glavni sudac utakmice.

foto: http://www.zns.hr/

Da fair-play nije samo utopistička tvorevina pobrinuo se Dario Lujić, trener Ivanje Reke koja se natječe u 1. Zagrebačkoj ligi.

Naime, u desetom kolu snage su odmjerile momčadi Sloge-Gredelj i Ivanje Reke, dvije posljednjeplasirane momčadi 1. Zagrebačke lige. Domaćin je vodio 2:1, a onda je na scenu stupio glavni sudac utakmice.

Nakon udarca igrača gostiju lopta je otišla pored gola, a sudac, na iznenađenje svih, krivo vidio te priznao pogodak gostima. Lopta je pogodila ogradu iza gola i zatresla mrežu, što je zavaralo suca. Igrači i stručni stožer Sloge u nevjerici su protestirali. Međutim, odluka je ostala ista, iako se sudac konzultirao s pomoćnim sucem, pa se činilo kako će dvoboj završiti 2:2.

Međutim, da je fair-play još uvijek živ pokazala je ekipa Ivanja Reke. Njen trener Lujić zatražio je od svog igrača Predraga Pavića da povede loptu s centra prema vlastitom golu i zabije autogol, što je nogometaš i učinio.

Na kraju je tim pogotkom Sloga slavila s 3:2 i izjednačila se s rivalom u borbi za opstanak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.