Fan zona umjesto u Splitu – u Zagrebu

Fan zona umjesto u Splitu – u Zagrebu

Fan zona umjesto u Splitu bit će organizirana u Zagrebu...

Hrvatski navijači/Getty Images

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni pozvao je sve ljubitelje kockastih da poljudsku utakmicu Hrvatske i Italije gledaju u Fan zoni na Trgu bana Josipa Jelačića.

Zajedničko gledanje ogleda tako se neće upriličiti u gradu gdje se utakmica odigrava, a potvrdio je to jučer splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, krivnju za to svalivši na Hrvatski nogometni savez koji je na upit o organizaciji fan zone odgovorio s “ne pada nam na pamet”.

Takve je tvrdnje demantirao glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, lopticu prebacivši u suprotnom smjeru. “Za takvo je što potrebna dobra volja više sudionika”, kazao je Pacak.

Kolektivno druženje navijača prije, tijekom i nakon susreta tako će biti organizirano u hrvatskoj metropoli. “Centralna hrvatska FAN zona započinje nastupom banda Belfast Food zaduženog za vatreno zagrijavanje. Za ovaj spektakl ‘Uvijek vjerni’ su osigurali LED-ekran veličine 45 kvadratnih metara i ostale popratne sadržaje. Također, zahvaljujemo i Gradu Zagrebu što nam je omogućio ovakav spektakl.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.