Fenomenalni Marach i Pavić osvojili Auckland

Fenomenalni Marach i Pavić osvojili Auckland

Marach i Pavić preuzeli su vodeću poziciju na race listi za London.

Sjajne predstave pružaju Austrijanac Oliver Marach i naš Mate Pavić na touru, te pobjeđuju sve redom koji im se nađu na putu. 15. pobjeda zaredom u finalu ATP turnira u novozelandskom Aucklandu protiv Maxa Mirnyija i Philippa Oswalda donijela im je vodeće mjesto na race listi za London.

Ponovo je dvojac Marach/Pavić odlično ušao u set, sigurno na svom servisu, kod prva dva servis gema protivnika nisu uspjeli iskoristiti četiri prilike za obrat, sljedeću priliku nisu propustili te su mirno priveli set kraju u svoju korist. U drugom setu Mirnyi i Oswald su se mučili na svome servisu, ali ga sretno čuvali, kod 4:3 dolaze do prednosti koja nije dugo trajala. Ipak naš Mate je povezao dva loša servis gema i Bjelorus i Austrijanac su izjednačili rezultat. U odlučujućem setu čak pet mini breakova nepobjedivog dvojca za drugi naslov u samo sedam dana, treći zajednički.

Novim naslovom Marach i Pavić su potvrdili da su u životnoj formi i mogli bi ostvariti zapažen rezultat i na Australian openu. Pavić će se sa bodovima iz Aucklanda učvrstiti na 16. mjestu ATP ljestvice, dok se Marach smjestio do njega. Dobar rezultat na prvom Grand slamu sezone mogao bi Paviću donijeti novi najbolji ranking karijere, a sa nestrpljenjem iščekujemo ždrijeb.

Marach/Pavić – Mirnyi/Oswald  6:4, 5:7, 10:7

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.