Ferguson ne odustaje: “Juventusu bih poručio da proda Pogbu”

Ferguson ne odustaje: “Juventusu bih poručio da proda Pogbu”

Alex Ferguson odmah bi prodao Paula Pogbu...

Paul Pogba/Foto: commons.wikimedia.org

Sir Alex Ferguson, kultni trener Manchester Uniteda, ponovio bi istu pogrešku i još jednom prodao francuskog napadača Paula Pogbu.

Ofenzivac za kojim ‘ludi’ pola Europe trenutačno je najskuplji eksponat stare dame, a u Juventus je prešao u lipnju 2012. godine upravo iz Manchester Uniteda. Škotski strateg tada je procijenio da Pogba neće postati vrhunski igrač i odlučio ga je besplatno prepustiti Torinežanima. Kazao je tada i kako Pogba “ne poštuje klub”, a konačni transfer prokomentirao je riječima: “Paul je potpisao za Juve davnih dana, što se nas tiče.”

Ferguson se, u mirovini, uvelike okrenuo komentiranju nogometnog tržišta i dijeljenju savjeta znanim i neznanim, a u slučaju svoje ‘neprežaljene’ zvijezde, i dalje ima vrlo jasan, uglavnom nepromijenjeni stav.

“Ja bih ga odmah prodao”, poručio je Ferguson preko Tuttosporta. “Istina je kako sam ga pustio da ode, ali da sam sada na kojem čelnom mjestu u Juventusu – ponovno bih ga prodao”, rekao je.

Za sjajnog napadača interes trenutačno pokazuju najveći svjetski klubovi, a u redu interesenata ističu se Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Paris Saint Germain…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.