Fernandes bacao kopačke po svlačionici, Ademi ‘zaratio’ s Mamićem

Fernandes bacao kopačke po svlačionici, Ademi ‘zaratio’ s Mamićem

Dinamov dvojac koji je 'zaratio' s trenerom neće biti kažnjen.

Zoran Mamić/Foto: Gettyimages

Dvojica Dinamovih nogometaša neće biti sankcionirana zbog sukoba s trenerom Zoranom Mamićem i nedoličnog ponašanja poslije prenstvene utakmice protiv Osijeka.

Mlađi Mamić zamijenio je modrog kapetana Arijana Ademija već u 31. minuti, dok je Junior Fernandes u svlačionici ostao nakon predaha. Ni jedan ni drugi nisu to baš najbolje primili.

Ademi je prošišao pored Mamića, skinuo dres i ljutito ga bacio na sjedalicu, a navodno je došlo i do kasnijeg verbalnog obračunavanja. Fernandes je pak bacao kopačke po svlačionic te kao i Ademi, napustio stadion prije kraja susreta.

Zoran Mamić pojasnio je za Goal što se zbilo i zašto ovi ekscesi neće biti sankcionirani. “Ademija sam mijenjao jer već neko vrijeme nervozno reagira na sudačke odluke. Što se tiče Juniora, igrači se mijenjaju kad su ozlijeđeni ili niste njima zadovoljni. On nije ozlijeđen, pa zaključite sami”, kazao je.

“Njih dvojica neće biti kažnjeni, niti su to ikada bili. Ni u jednom trenutku nisam napomenuo mogućnost ikakve financijske kazne”, opovrgnuo je Mamić glasine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.