Fernandez impresioniran: “Sretni smo što je Halilović naš igrač”

Fernandez impresioniran: “Sretni smo što je Halilović naš igrač”

U Sportingu su sretni zbog dolaska Halilovića,,,

Trener Sporting Gijona Abelardo Fernandez iznimno je zadovoljan nastupima Alena Halilovića u prvih pet kola Primere. Izjavio je: “Izuzetno sam sretan dosadašnjim igrama Halilovića. Sjajno se uklopio i brzo se naviknuo na naš stil igre, te su ga svi savršeno prihvatili.”

Sporting je trenutno na 13. mjestu ljestvice, a u posljednjem kolu je pred svojim navijačima poražen 2:1 od Rayo Vallecana. Halilović je odigrao cijelu utakmicu. Fernandez je nastavio: “On ima izvrsnu tehniku. Donio nam je kontrolu lopte, bržu i kvalitetniju igru. Znao sam zbog kojih ga razloga dovodim. Mlad je, ne smijemo na njega stvarati pritisak. Potrebno ga je samo pustiti da igra. Naša želja je da mu u Sportingu bude lijepo i da bude sretan, a mi smo zaista sretni što je Halilović naš igrač. Svi ćemo pomoći Alenu da ostvari dodatni napredak, što će mu omogućiti da se u Barcelonu vrati kao kvalitetniji igrač. A onda će sve ovisiti o Luisu Enriqueu.”

Zaključio je: “Imali smo tešku godinu. Bilo je perioda u kojima nismo dobili šest plaća, no nismo se žalili i odustali. Sve to je dodatno ujedinilo momčad. Ovaj klub misli samo na nogomet. Mi uvijek dajemo svoj maksimum i drago mi je da se Halilović uklopio u naš stil. Pokušavamo stvarati prilike uz brz prijelaz iz obrane u napad. Prošle sezone smo igrali kao Atletico Madrid.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.