FFC spektakl se vraća u Zagreb

FFC spektakl se vraća u Zagreb

U glavnoj borbi večeri će nastupiti hrvatska uzdanica Igor Pokrajac.

Nakon samo dvije godine FFC se vraća u  Zagreb. Održati  će se 23. listopada u centru Dražen Petrović, a među ostalima će nastupiti i ponajbolji hrvatski MMA borac, Igor Pokrajac, “The Duke”  koji će se u glavnoj borbi večeri odmjeriti snage protiv Zaurija Maisuradzea, poznatim pod nadimkom “Gruzijski bombarder”

Pokrajac je pred dvoboj izjavio: “Posljednjih mjesec i pol dana se intenzivno radilo na traženju mojeg idućeg protivnika. Bilo je manjih problema, ali organizatori su u tome uspjeli i nekih desetak dana uoči borbe ‘Gruzijski bombarder’ pristao je na borbu. Svoj posljednji nastup za FFC odradio sam u teškoj kategoriji, a za ovu se priliku moram spustiti u polutešku. Ispred mene je zahtjevan proces skidanja kila jer sam se cijelo vrijeme nadao borbi u teškoj kategoriji”

“Slijedi temeljito istraživanje i proučavanje protivnika, a prema onome što sam već saznao, riječ je o kvalitetnom hrvaču koji svoje borbe uglavnom započinje i završava hrvačkim tehnikama. Kao i uvijek, s moje strane možete očekivati pritisak i konstantne napade. Nadam se brzoj pobjedi”, zaključio je hrvatski MMA borac.

Za  ovu večer  pripremljeno je čak 14 mečeva. Njih šest će se održati u kickboxingu, a čak osam u MMA dijelu večeri.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.