FIBA-ina Liga prvaka: Poraz Cibone od Mega Leksa

FIBA-ina Liga prvaka: Poraz Cibone od Mega Leksa

Košarkaši Cibone izgubili su u drugoj utakmici košarkaške Lige prvaka od Mega Leksa 81:79 (17:29, 22:14, 23:17, 19:19).

Foto: KK Cibona facebook

Košarkaši Cibone  odlično su otvorili utakmicu, bili su agresivniji i bolji na terenu uz odličnu igru Žižića i Rozića. Već na samom početku imali su 14 koševa razlike, a na poluvrijeme se otišlo sa znatnom prednošću nad domaćima.

Početkom drugoga poluvremena u redovima Cibone vidio se pad koncentracije što je rezultiralo slabijim šutem te na kraju i pobjedom Mega Leksa.

U redovima Cibone najbolji je bio Ante Žižić sa 22 koša dok je Šakić ubacio 21 koš. Kod Mega Leksa najefikasniji je bio Jaramaz sa 22 koša.

CIBONA: Šakić 21, Marinelli, , Ćorić 7, Johnson 5,Bošnjak 4, Rozić 16, Slavica , Joksimović 2, Žižić 22, Gospić 2.

MEGA LEKS:Hushidi 19, Jaramaz 22, Veljković, Milisavljević, Kaba 11 , Zagorac 6, Čančar 8 , Simeunović, Tejić 6, Novak 9.

Nakon utakmice svoje komentare su ponudili  igrač Paolo Marinelli i trener Cibone Damir Mulaomerović. Evo kako su oni prokomentirali istu:

”Teško je bilo šta reći, izgubili smo na jednu loptu. Dobro smo počeli utakmicu i trebali smo držati kontinuitet, a ne pustiti da se vraćaju stalno. Nije bilo lako, imali smo priliku na kraju koju nažalost nismo iskoristili”, izjavio je Paolo Marinelli.

Trener Damir Mulaomerović osvrnuo se pak na suce rekavši:  “Čestitke Megi na pobjedi. Imali smo šansu za pobjedu, no nismo imali sreće sa sucima koji su nam presudili u zadnjim minutama utakmice s nekoliko čudnih odluka i dva tehnička faula.”

U 3. kolu za tjedan dana Cibona će ugostiti talijanski Sidigas iz Avellina.

cibona1_n

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.