FIFA donirala 84 lopte za futsal Hrvatskom nogometnom savezu

FIFA donirala 84 lopte za futsal Hrvatskom nogometnom savezu

Hrvatski nogometni savez odlučio je pomoći malonogometašima, pa će tako pristigle 84 futsalske lopte tvrtke adidas biti proslijeđene klubovima 2. HMNL

Getty Images

Krovna svjetska nogometna organizacija, FIFA, donirala je 84 lopte za futsal Hrvatskom nogometnom savezu, prema programu za razvoj nogometa.

Fifina Komisija za razvoj donijela je odluku kako će u suradnji s adidasom svim svojim članicama donirati lopte koje mogu biti korištene za razvoj nogometa mladeži, ženskog nogometa, nogometa na pijesku ili futsala.

Hrvatski nogometni savez odlučio je pomoći malonogometašima, pa će tako pristigle 84 futsalske lopte tvrtke adidas biti proslijeđene klubovima 2. HMNL.

– Imajući u vidu zahtjevnu financijsku situaciju u državi, a istodobno odlične rezultate i sve veću popularnost našeg futsala, odlučili smo se ovu donaciju Fife iskoristiti za pomoć malonogometnim klubovima. Zahvaljujemo Fifi na donaciji, a sigurni smo da će klubovima lopte biti od velike koristi”, izjavio je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.