FILA i Marin Čilić potpisali ugovor o suradnji

FILA i Marin Čilić potpisali ugovor o suradnji

Fila-Logo-HD

FILA je danas objavila da je potpisala ugovor s Marinom Čilićem, koji će nositi njezinu opremu. Marin se tako pridružio postavi sjajnih sportaša koji na igralištu predstavljaju ovu marku.
„Uzbuđeni smo što su FILA i Marin opet zajedno“, rekla je Jennifer Estabrook, tvrtkina operativna voditeljica za Sjevernu Ameriku.

„Ponovna suradnja sa šampionom kao što je Marin pojačava naše usmjerenje prema tenisu kao ključnom segmentu. Poznajemo Marina već godinama i s njim se slažemo u našim glavnim vrijednostima, kao što su naporan rad, momčadski duh i obitelj. Oduševljeni smo što će Marin ponovno nositi opremu naše marke i jedva čekamo da podržimo njegove napore da se popne na sam vrh u ovom sportu.“

Marin Čilić je trenutno deveti na pojedinačnoj ATP listi. Profesionalni je tenisač od 2005. i osvojio je 15 naslova u pojedinačnoj karijeri. Najbolji mu je plasman osmo mjesto, ostvareno 2014., nakon osvajanja US Opena. Nedavno je bio pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji na Western & Southern Openu u Cincinnatiju.

„Jako sam sretan što sam se vratio u FILA obitelj“, rekao je Marin Čilić.  „Početkom karijere proveo sam mnogo sezona s FILA-om i ostvario vrlo lijep odnos. Počeli smo kad sam imao 16 godina i već tijekom drugog tjedna naše suradnje osvojio sam juniorski naslov na French Openu. Već je to bio znak uspješne i lijepe suradnje. Nismo bili zajedno tijekom nekoliko posljednjih godina, ali ne mogu biti oduševljeniji što će FILA opet biti sa mnom upravo na vrijeme uoči US Opena. Počašćen sam što sam se pridružio igračima koji nisu samo veliki promotori FILA-e, nego i tenisa uopće.“

Kao dio dugogodišnjeg partnerstva Marin Čilić će debitirati u FILA Heritage kolekciji na igralištu u New Yorku, na mjestu trijumfa na Grand Slam turniru.
„Jedva čekam da na igralištu počnem nositi FILA opremu. Ja sam tip igrača koji vili klasičan i elegantan stil, sličan stilu mog tenisa. Kombinacija toga uz liniju FILA Heritage je upravo idealna“, rekao je Marin.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.