Čudesni Filip Ivić ne prestaje oduševljavati Europu! Sjajnim obranama doveo Kielce do pobjede

Čudesni Filip Ivić ne prestaje oduševljavati Europu! Sjajnim obranama doveo Kielce do pobjede

Hrvatski reprezentativac Filip Ivić odigrao je sjajnu utakmicu u pobjedi Kielcea protiv Szegeda.

Hrvatski reprezentativac Filip Ivić odigrao je sjajnu utakmicu u pobjedi Kielcea protiv Szegeda.

Mađarski Pick Szeged ugostio je aktualnog prvaka Europe, Vive Tauron Kielce. Odlična utakmica na obadvije strane, domaćini se nisu predavali do samoga kraja ali Kielce je na kraju pokazalo kvalitetu i došlo do pobjede 27:29.

Naravno, i ovoga puta briljirao je naš reprezentativac Filip Ivić koji je sjajnim obranama zaustavljao protivničke igrače. U prvom poluvremenu gledali smo brzu igru, sjajne rukometne akcije, igralo se gol za gol. Kielce je u zadnjih 10 minuta prvog dijela imalo tri gola prednosti (11:14).  U posljednjih nekoliko minuta prvog poluvremena Mađari su uspjeli doći do gola zaostatka i približiti se Kielceu na 15:16.

Drugo poluvrijeme počelo je sa dobrom igrom Szegeda, susret je bio vrlo izjednačen, i Mađari su vrlo brzo došli do 16:16. Nastavila se slična igra kao i u prvom poluvremenu, najveća prednost bila je +3 Kielcea. U zadnjim minutama utakmice, Kielce je pojačalo obranu, a domaćini se nisu znalazili u napadu, i sve što su uspjeli uputiti prema golu, obranio je naš reprezentativac.

Utakmicu je obilježio Filip Ivić koji je sa čudesnim obranama izluđivao protivničke igrače i publiku, a bio je  najzaslužniji za pobjedu Kielcea nad Szegedom. I zasluženo je proglašen igračem utakmice.

Denis Buntić postigao je tri, a Obranović četiri gola za domaću ekipu. Na drugoj strani Manuel Štrlek tresao je četiri puta protivničku mrežu.

‘U današnjoj utakmici obje momčadi imale su priliku za pobjedu. Mi smo imali malo više sreće i nevjerojatnog Filipa Ivića na golu, koji je branio sjajno, i zahvaljujući tim obranama, došli smo do pobjede.’ izjavio je nakon utakmice trener Kielcea Talant Dujšebajev.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.