Filip Krajinović: “Imam lijepa sjećanja na Zagreb i Hrvatsku”

Filip Krajinović: “Imam lijepa sjećanja na Zagreb i Hrvatsku”

Srbijanski tenisač ima mnogo poveznica s Hrvatskom, a posljednja je Davis Cup susret u Kraljevu gdje je svladao Franka Škugora.

Filip Krajinović srbijanski je tenisač koji je proteklog vikenda sudjelovao u pobjedi svoje reprezentacije nad Hrvatskom, a svojevremeno ga se upravo s hrvatskom nacionalnom vrstom povezivalo.

“Nikad to ne bih u životu napravio. Ja sam Srbin i igram za svoju zemlju. Postojale su neke glasine, ali samo novinarske, no, nikad nisam dobio poziv niti sam ikada želio igrati za Hrvatsku. Nije bilo nikakve priče o tome, makar se to vuklo po novinama.”

2011. godine sam je izjavio kako želi dobiti hrvatsku putovnicu kako bi lakše dobio vizu za pojedine zemlje što nije demantirao. Trenutno se nalazi na 103. mjestu ATP ljestvice, a prošlu godinu završio je među 100 najboljih. U proteklih nekoliko godina mučio se s ozljedama.

Filip ima i rodbinskih veza u Hrvatskoj, a 2009. i 2010. godine živio je i trenirao u Zagrebu.

” Iznajmljivao sam stan tamo jer sam tada radio s Ivom Ančićem tenis, a kondiciju sa Slavenom Hrvojem, koji sada radi s Čilićem. Djevojka mi je također bila iz Hrvatske, tako da sveukupno imam lijepa sjećanja na Zagreb i Hrvatsku.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.