Filipović: “Borba neće imati nikakve veze s novcem, a za Nelsona sam spremniji nego ikad“!

Filipović: “Borba neće imati nikakve veze s novcem, a za Nelsona sam spremniji nego ikad“!

Cro Cop se osvrnuo na borbu krajem svibnja.

Glavna zvijezda večeri Bellatorovog spektakla na kultnom Wembleyju 25. svibnja bit će ni manje ni više nego Mirko Filipović, koji će se pokušati revanširati 41-godišnjem Amerikancu Royu Nelsonu.

Da podsjetimo, Roy je Cro Copa pobijedio tehničkim nokautom još 2011. godine, ali Mirko je u tom meču imao ozljedu tetive bicepsa, koju je kasnije operirao te nije smio ništa raditi s tom rukom.

Ipak, napominje da je danas spremniji nego ikad:

“Japanci mi nisu mogli ponuditi adekvatnog protivnika, a Bellator mi je ponudio Nelsona i to nisam mogao odbiti. To je moj život i moja strast te se želim revanširati za poraz u meču u kojeg sam ušao nespreman“, izjavio je 43-godišnji Mirko.

Upravo poraz od Nelsona, njegov treći uzastopni u UFC-u, bio je prekretnica nakon koje je Cro Cop otišao iz te organizacije.

“Pričaju da idem za novcem, no to nije istina jer ja ovo stvarno volim, čak sam i trenirao svega dan nakon operacije. U nizu sam od osam uzastopnih pobjeda, a kad me zadnji put dobio bio sam ozlijeđen. Budite uvjereni, sad će biti drugačije“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.