SEHA GAZPROM LIGA, Varaždin, petak 01. travnja, utakmica PPD Zagreba i Vardara , početak od 20.30 sati.

FINAL FOUR TURNIR: “Sastavi obje ekipe garantiraju rukometni spektakl!”

FINAL FOUR TURNIR: “Sastavi obje ekipe garantiraju rukometni spektakl!”

Foto: Facebook/RK Zagreb

Na prigodnoj konferenciji za medije uoči Final Four turnira SEHA Gazprom lige, uzbudljivu završnicu regionalnog natjecanja najavili su treneri i kapetani klubova sudionika; Prvog plinarskog društva Zagreb, Vardara, MVM Veszprema i Meshkov Bresta.

Raul Gonzales i Stojanče Stoilov, Sergej Bebeshko i Ljubo Vukić, Xavi Sabate i Renato Sulić, kao i Veselin Vujović i Zlatko Horvat najavili su peti po redu završni turnir SEHA Gazprom lige koji se održava u Varaždinu od 01. do 03. travnja.

“Posije dugo vremena imat ćemo kompletan sastav, izuzev Luke Stepančića. Mislim da su svi spremni, a danas će protiv Vardara od 20 igrača koje imam na raspolaganju istrčati 16 najspremnijih. Trudit ćemo se da pobijedimo i da ulaskom u finale napravimo korak više u odnosu na prošlu sezonu. Sada smo svi zdravi i spremni i vidjet ćemo  tko je u ovom trenutku bolja ekipa”,  poručio je uoči današnjeg dvoboja trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

Netom prije konferencije za medije iz ureda SEHA Gazprom lige stigla je vijest kako je u izboru svih trenera i kapetana 10 klubova Veselin Vujović izabran za najboljeg trenera regularnog dijela sezone, dok je Zagrebov kapetan Zlatko Horvat proglašen najboljim desnim krilom.

“Mislim da je jedino sigurno da će gledatelji  uživati u našem polufinalu, jer sastavi obje ekipe garantiraju rukometni spektakl. Naš je cilj pobijediti Vardar, a potom se dočepati trofeja u finalu. Naravno da je to lako reći, a malo teže izvesti, ali nitko nam nije davao šanse ni protiv Lowena u Ligi prvaka pa smo napravili najveće iznenađenje ove sezone. Drago mi je da sam u najboljoj sedmorci SEHA Gazprom lige, ali moram ovdje naglasiti da svoju nagradu posvećujem svojim suigračima koji me čine boljim igračem. Rukomet je ekipni sport i to vrijedi za sve, a posebno za nas krila koji „živimo“ od lopti koje nam pošalju suigrači. Ja imam tu sreću da igram s najboljim suigračima na svijetu i to i mene čini boljim krilom”,  poručio je kapetan PPD Zagreba Zlatko Horvat.

U petak 01. travnja u prvom će se polufinalu, s početkom u 18.00 sati, u Varaždinu sastati MVM Veszprem i Meshkov Brest, dok će PPD Zagreb i Vardar snage odmjeriti u 20.30 sati.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.