FIS: Iva Mišak druga, Andrea Komšić četvrta u veleslalomu

FIS: Iva Mišak druga, Andrea Komšić četvrta u veleslalomu

Na veleslalomu “Pokala mesta Logatec” Andrea je osvojila peto mjesto (+0.77 sekunde)

Iva Mišak/Getty Images

Na slovenskom skijalištu Cerkno vožena su po dva FIS veleslaloma u ženskoj i muškoj konkurenciji. Varaždinka Iva Mišak do drugog je mjesta stigla uz svega 21 stotinku zaostatka u odnosu na pobjednicu Čehinju Martinu Dubovsku (1:52.12 mintue). Andrea Komšić, uz 1.06 sekunde zaostatka, bila je četvrta, dok je Saša Tršinski, uz 1.56 sekunde zaostatka bila peta. Rea Hraski na kraju 12., Helena Varjačić 19., Edita Pršendić diskvalificirana u drugoj vožnji, Matilda Šola nije završila drugu vožnju.

Na veleslalomu “Pokala mesta Logatec” najbrža je u vremenu 1.51.91 minute bila Slovenka Eli Plut. Andrea je tu utrku završila na petom mjestu (+0.77 sekunde), Saša je bila šesta (+1.76 sekunde), dok je Iva u toj utrci diskvalificirana u prvoj vožnji. Matilda Šola osma, Edita Pršendić 24., Rea Hraski 29., a Helena Varjačić 32.

Na veleslalomu skijaša Marko Abramović 14., Istok Rodeš 20., Luka Gobec 22., Jan Klindić 27., a Dominik Sučec 44. U drugoj utrci veleslaloma Marko Abramović je osvojio 28. mjesto, Luka Gobec i Jan Klindić 33. i 34., Dominik Sučec 46., dok Istok nije završio nastup u prvoj vožnji. U poretku mlađih juniora u prvoj utrci Gobec i Klindić bili su peti i sedmi, Abramović ukupno od juniora deveti, Rodeš 13.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.