FIS: Sofija Novoselić i Filip Zubčić odnijeli slalomske pobjede u Krvavcu

FIS: Sofija Novoselić i Filip Zubčić odnijeli slalomske pobjede u Krvavcu

Novoselić je u ženskoj konkurenciji slavila u vremenu 1.53.06 minute, dok je Zubčić kod skijaša stazu svladao za 1:47.77 minute

Filip Zubčić foto: Goran Razić

Filip Zubčić i Sofija Novoselić stigli su do pobjeda na FIS slalomima voženim u nedjelju u slovenskom Krvavcu. Novoselić je u ženskoj konkurenciji slavila u vremenu 1.53.06 ispred preostalih hrvatskih djevojaka Ive Mišak i Andree Komšić.

Prvo mjesto Sofiji je donijelo 20.51 FIS bodova, Iva Mišak upisala je 22.05 FIS bodova (drugi osobno najbolji slalomski bodovi), Andrea 22.76 FIS bodova (također drugi osobno najbolji slalomski FIS bodovi). Saša Tršinski na utrci u konačnici sedma uz 1.44 sekunde zaostatka u odnosu na Sofijino vrijeme.

U muškoj konkurenciji izvrstan rezultat postigao je Filip Zubčić sa osvojenim prvim mjestom i vremenom 1:47.77 minute. Zubčić je pobjedom u Sloveniji osvojio je i odlične FIS točke (9.59).

Hrvatski skijaši zauzeli su prva četiri mjesta. Drugo mjesto osvojio je Dalibor Šamšal, treći je bio Natko Zrnčić Dim, dok je utrku kao četvrti okončao Matej Vidović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.