Football Fest na zagrebačkom Velesajmu

Football Fest na zagrebačkom Velesajmu

Nogomet je danas, bez ikakve dileme, najpopularniji sport na svijetu. Finale Svjetskog nogometnog prvenstva ili europske Lige prvaka putem televizijskih prijenosa prati više od milijardu ljudi. Osim toga, nogomet je izrastao u jednu od najvećih gospodarskih grana u suvremenom svijetu, a kroz povijest je imao veliki utjecaj na proces globalizacije, ali i na učvršćivanje nacionalnih i lokalnih identiteta.

Football Fest je specijalizirani sajam posvećen upravo nogometu. Želja organizatora je privući ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu u jugoistočnoj Europi i šire  kako bi razmijenili iskustva, znanja, kontakte predstavili proizvode, usluge i projekte.

Sajamsko izložbeni prostor na području Zagrebačkog velesajma postao je tako mjesto gdje će se od 27. do 30. listopada odvijati razne zanimljivosti usko povezane upravo sa nogometom od predstavljanja proizvoda, edukativnih konferencija i  radionica s eminentim stručnjacima iz cijele Europe.

Svaka osoba koja dođe na Football Fest i voli nogomet, može pronaći nogometni sadržaj koji odgovara njegovim preferencijama, bilo da se radi o djeci predškolske dobi, za koje je postavljen specijalizirani nogometni teren i o osobama „zaluđenima“ Virtual Reality tehnologijom, stolnim nogometom, nogometnim pikadom, biljaru ili pak nogokutu.

Turnirima u malom nogometu i playstationu sutra će se priključiti i turniri u stolnom nogometu i atraktivnom freestyleu, a najvaljen je i dolazak Football Fest Tobias Becsa, aktualnog europskog prvaka u freestyleu koji će održati radionice i demonstracije u ovoj atraktivnoj disciplini.

Vrata Festivala svakog se dana otvaraju u 10 sati, a veliki nogometni događaj traje do 21 sat. Cijena dnevne ulaznice za Football Fest je 20 kuna, a svi posjetitelji imaju besplatni pristup cjelokupnom zabavnom sadržaju.

Football Fest može dati dodatnu vrijednost nogometnim klubovima, savezima, igračima, poduzetnicima, gospodarskim subjektima, marketinškim, istraživačkim i PR agencijama, upravljačima sportskih objekata, studentima marketinga i kineziologije te svima drugima koji su vezani ili jednostavno ne mogu odoljeti nogometu.

Valja spomenuti kako su ambasadori navedenog projekta nekadašnji nogometni reprezentativci  Dario Šimić i Aljoša Asanović. 

Zato svi koji su u prilici ne propustite navratiti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.