FOOTBALL FEST – NOGOMETNI SAJAM I ZABAVA ZA SVE LJUBITELJE NOGOMETA

FOOTBALL FEST – NOGOMETNI SAJAM I ZABAVA ZA SVE LJUBITELJE NOGOMETA

NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU

Jedna od stvari s kojima se Hrvatska može pohvaliti kako je među najboljima na svijetu je upravo – nogomet. Veći dugi niz godina naša je reprezentacija stalni sudionik najvećih svjetskih i kontinentalnih smotri, a naši igrači perjanice su europskih nogometnih giganta.

Od ove jeseni Hrvatska će u svjetskom nogometnom vrhu biti u još jednom segmentu jer će se na Zagrebačkom velesajmu, od četvrtka 27. do nedjelje 30. listopada održati najveća nogometna manifestacija na ovim prostorima. Football Fest je specijalizirani nogometni događaj koji se sastoji od sajamskog i konferencijskog dijela.

Na sajamskom dijelu veliki broj nogometnih klubova, saveza i tvrtki, koje su na bilo koji način povezane s nogometom, predstavit će svoje akademije, proizvode i usluge na više od 3500 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Organizirana je velika zabavna zona na kojoj će sudionici imati prilike natjecati se na različitim turnirima. Naime, na Football Festu održat će se natjecanja u malom nogometu, atraktivnom freestyleu sa svjetskim prvakom Tobiasom Becsom, stolnom nogometu i Playstationu (FIFA ’17).

Svi posjetitelji će imati priliku okušati se i u mnogim drugim zanimljivim aktivnostima, poput futurističkog VR footballa (virtualna stvarnost), bubble footballa, nogometnog biljara, nogokuta, divovskog nogometnog pikada te izmjeriti brzinu udarca i preciznost driblinga. Organizirana je i velika izložba nogometnih karikatura te Vintage kutak, a moći ćete se ošišati kao poznati. Organizatori su se pobrinuli i da ne ostanete žedni i gladni.

Dijelom najvećeg nogometnog spektakla možete postati za samo 20 kn koliko košta jednodnevna ulaznica!

Na konferenciji Football Festa, koja će se održati 27. i 28. listopada u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, svoja znanja i iskustva sudionicima će prenijeti najveće face iz europskog i svjetskog nogometa.

Više o konferenciji možete saznati ovdje.

Više o Football Festu, prijave za sve aktivnosti, kao i ostale informacije pronađite na www.footballfest.eu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.