[FOTO] EP Futsal: Francuska stalno vodila, no Španjolska se četiri puta vraćala i osvojila bod

[FOTO] EP Futsal: Francuska stalno vodila, no Španjolska se četiri puta vraćala i osvojila bod

Veliki derbi završio je bez pobjednika.

I prva utakmica D skupine na Europskom futsal prvenstvu je iza nas, a veliki dvoboj između Španjolske i Francuske završio je bez pobjednika, 4:4.

Francuzi su poveli pogotkom Mohammeda već u devetoj minuti, no točno dvije minute kasnije Adolfo je izjednačio. Alla je u 17. minuti doveo Les Blues do novog vodstva, no Aigoun je točno pola minute prije kraja prvog dijela postigao autogol i na odmor se otišlo s 2:2.

U nastavku Mouhoudine je doveo Francuze do novog vodstva, a Ortiz je nespretnim autogolom povisio na 4:2. Samo 35 sekundi nakon francuskog gola Solano je smanjio na 4:3 i donio Furiji kakvu – takvu nadu za izjednačenje.

I onda, točno 138. sekundi prije kraja utakmice, Bebe je u ulozi golmana – igrača probio obranu Francuske i donio bod Španjolcima.

Španjolska

Sedano, Herrero – Ortiz (27. – ag), Pola, Usin, Joselito, Tolra, Bebe (38.), Adolfo (11.), Solano (27.), Lin, Lozano, Miguelin, Alex

Francuska

Haroun, Kerroumi, Durot – Ramirez, Aigoun (20. – ag), Mohammed (9.), Mouhoudine (21.), Belhaj, Ba, De Sa Andrade, N’Gala, Alla (17.), Kebe, Gasmi

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.