[Foto] Grčki mediji Modriću montirali aferu s poznatom manekenkom!

[Foto] Grčki mediji Modriću montirali aferu s poznatom manekenkom!

Danijel Pranjić, Mladen Petrić i Gordon Schildenfeld organizirali su izlazak Luki Modriću, Ivanu Perišiću i Šimi Vrsaljku.

Foto: Lea Perhoč

Hrvatska nogometna reprezentacija je u nedjelju potvrdila odlazak na Svjetsko prvenstvom ‘nulom’ u Pireju poslije maksimirske rapsodije (4-1) tri dana ranije. Grci su zasluženo otpali i sada izabranici Zlatka Dalića odlaze svojim klubovima odraditi obaveze koje će trajati sve do ljeta 2018. kada kreće ono što svi čekamo, a to je Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

Poslije nedjeljne utakmice dio reprezentativaca se vratio u Hrvatsku, dok su neki ostali u Ateni proslaviti uspjeh. Kako naši nogometaši imaju dugu tradiciju igranja u grčkim klubovima, naše su aktualne reprezentativce tamo dočekali oni bivši.

Danijel Pranjić, Mladen Petrić i Gordon Schildenfeld organizirali su izlazak Luki Modriću, Ivanu Perišiću i Šimi Vrsaljku.

Sutradan su grčki mediji pisali o aferi našeg kapetana Luke Modrića i tamošnje manekenke Rie Tsige.

Schifo se potrudio da putem svog Facebooka objasni situaciju.

“Dočekali smo naše prijatelje i naravno, kako smo već godinama vezani uz Atenu, poznamo i neke ljude. Tako smo i organizirali posjet jednom klubu, u kojem je svirala jedna od najvećih grčkih glazbenih zvijezda, Nikos Vertis. Rezervirali smo stol, bili smo tamo nekih sat vremena, i potom smo išli dalje. No, ono što je najvažnije, pokraj mene je sjedila moja supruga Christina Marsellou, a ne Ria Tsiga, inače prijateljica moje supruge i grčka manekenka. Ona čak i nije bila u tom klubu”, napisao je bivši stoper Vatrenih pa dodao:

“Sramotno što su napravili Riji. Istina, stavili su njezinu fotografiju uz našeg Luku Modrića, ali kroz tekst su nju krenuli blatiti. Luku nisu spominjali u tekstu, ali bilo je dovoljno da stave njegovu fotografiju. Zbilja neugodno, pa sam morao reagirati. Mediji u Grčkoj, naravno ne svi, vole takve situacije. Kada im dođu zvijezde, a Luka Modrić to definitivno jest, žele izmisliti skandal.”

#summer is back🌞

Objavu dijeli Ria Tsiga (@riatsiga)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.