[Foto] Krema domaćeg sportskog života pratila Vatrene!

[Foto] Krema domaćeg sportskog života pratila Vatrene!

Oni koji nisu bili te sreće pratiti sraz uživo i navijati iz sveg glasa, svoju su podršku i sreću dijelili na društvenim mrežama.

Foto: Lea Perhoč

Nakon jučerašnje fantastične igre Hrvatske okrunjene pobjedom 4:1 dojmovi nikako ne jenjavaju. Susret između Vatrenih te neugodne Grčke pobudio je i veliki interes javnosti. Pred prepunim Maksimirom, 33.000 navijača u crveno-bijelo-plavim obilježljima pratilo je Vatrene u najvažnijoj utakmici na putu za Rusiju.

Oni koji nisu bili te sreće pratiti sraz uživo i navijati iz sveg glasa, svoju su podršku i sreću dijelili na društvenim mrežama. Među njima našli su se i poznati hrvatski sportaši. Od rukometaša kao što su Domagoj Duvnjak, Blaženko Lacković, Ivan Pešić, Luka Stepaničić, košarkaša i reprezentativca Marka Popovića, skakačice u vis Blanke Vlašić, nogometaša Dinama Hilala Soudanija, Jerka Leke pa sve do Vedrana Ćorluke i Matea Kovačića koji su putem prijenosa pružali podršku trupama Zlatka Dalića.

Svojim su fotografijama dijelili sreću i ponos velikog trijumfa, veselili se pogocima i sjajnoj atmosferi. Više pogledajte u našoj fotogaleriji!

  

  

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.