[FOTO] Najveći nogometni agent preuzima Lukin transfer, ovo je scenarij u kojem Modrić sigurno odlazi iz Reala!

[FOTO] Najveći nogometni agent preuzima Lukin transfer, ovo je scenarij u kojem Modrić sigurno odlazi iz Reala!

Luka uz pomoć Jorgea definitivno odlazi iz Madrida.

vivaro news

Najveća meta ovog ljetnog prijelaznog roka zasigurno je Luka Modrić i svi svjetski sportski mediji pišu o njegovom možebitnom transferu iz madridskog Reala u milanski Inter.

Talijani su spremni izdvojiti 40 milijuna eura klubu te 11,5 milijuna eura samom igraču, no jasno je da Kraljevski klub za taj iznos ne želi pustiti najboljeg igrača netom završenog Svjetskog prvenstva.

Međutim, kako prenosi Sportsmediaset, u cijelu transfer priču uključio se i najmoćniji agent nogometaša, Jorge Mendes, koji bi svojim poznatim manevrima trebao osigurati Modrićev dolazak u Inter.

Naime, Jorge Lopetegui insistira dovođenje srbijanskog veznjaka Sergej Milinković-Savića, za kojeg se gotovo punu godinu dana govori da je Lukin nasljednik u Realu. Agent Srbijanca je legenda Srbije Mateja Kežman, koji nema ništa protivno da uz Mendesovu pomoć realizira navedeni transfer.

Lazio od Kraljeva traži 150 milijuna eura, dok Kraljevi ne žele dati Talijanima više od 100 milijuna eura, no upravo zato Mendes bi trebao biti doveden i dogovoriti puni iznos transfera.

I upravo tada Modrić se uključuje u cijelu priču, jer nakon SMS-ovog dolaska u Real, Florentinu Perezu bit će kud i kamo lakše pustiti Modrića u Inter, kada zna da je doveden njegov zamjenik. Također, dobro će im doći i novac nakon izdašnog iznosa, kojeg će platiti Laziju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.