[FOTO] Novi udar na HNS! “Svi su odavno shvatili da je repka prć***, a Modrić će uvijek ostati šljam Hrvata“!

[FOTO] Novi udar na HNS! “Svi su odavno shvatili da je repka prć***, a Modrić će uvijek ostati šljam Hrvata“!

Novi udari na HNS od strana navijačkih skupina.

Foto: Uefa.com

Iako je hrvatska nogometna reprezentacija izborila četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, u Hrvatskoj se i dalje vodi borba protiv HNS-a i to slanjem ružnih poruka upućenih nogometašima Luki Modriću i Dejanu Lovrenu posebno i to zbog pomaganja Zdravku Mamiću u njegovom suđenju.

Navijačke skupine u velikoj mjeri ne podržavaju aktualno vodstvo Saveza i od početka Mundijala šalju negativne poruke protiv samog Saveza i igrača, a posljednja nam stiže s društvenih mreža. Poruku prenosimo u cijelosti:

“Gotovo sve hrvatske navijačke skupine bojkotiraju i ne navijaju za prćiju. Svi oni su odavno shvatili… Repka nije Hrvatska, HNS ne predstavlja našu domovinu. Oni igraju za kriminalnu organizaciju koja drži cijelu državu, za “domoljube” koji su je opljačkali, prodali, natjerali stotine tisuća mladih da isele iz Hrvatske. Međutim, ovce su ponosne na njih, na sebe su stavili kockice, otišli u Konzum po Ožujsko, urlaju ispred TV-a i misle da su Hrvati.

E, moj narode, naši pretci bili bi poniženi kad bi znali kakvi ste, kad prćija ispadne, euforija završi, vratit ćete se na pašnjake, nastaviti slušati pastire koji vas vode u propast. Ali, vi ste to i zaslužili.

A mi, koji svaki dan volimo i dišemo za Hrvatsku, nećemo se dati prevariti, nastavit ćemo se boriti za sebe, za vas, za sve nas”!

Naravno, osvanule su i nove poruke upućene prema Vatrenima i posebice Luki Modriću, koju možete vidjeti na fotografiji ispod.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.