[FOTO] Said nakon utakmice odao počast Astoriju

[FOTO] Said nakon utakmice odao počast Astoriju

Lijepa gesta Hajdukovog napadača.

Lijepi sportski potez napravio je igrač splitskog Hajduka Said Ahmed Said, koji je odlučio odati počast tragično preminulom kapetanu Fiorentine Davidu Astoriju, unatoč činjenici da nikad nisu igrali zajedno.

Prije utakmice protiv Istre 1961, koju su Bili pobijedili s 3:2, Said je izašao na zagrijavanje u njegovoj majici, a u njoj se našao i nakon utakmice pa izjavio: “On je bio dio nogometne obitelji i najbolje je ovako posvetiti mu pobjedu“.

Foto: Goal.com

Osvrnuo se tada i na samu utakmicu:

“Nismo imali sreće jer su oni imali dva udarca i zabili dva gola, a Bašić i ja smo pogađali grede. Na početku smo imali problema i lopta se trebala brže kretati, a nakon vodstva smo se opustili. No sve momčadi se uvijek brane protiv nas i zaista je teško“.

Za kraj, osvrnuo se i na zaostatak za zagrebačkim Dinamom od svega šest bodova:

“Razočarani smo jer i remi sa Slavenom bi nas doveo na pet bodova, a bit će teško u Osijeku. No, šest bodova nije 12, ipak smo prepolovili zaostatak i sad se moramo fokusirati na najbitniju utakmicu sezone, polufinale Kupa protiv Lokomotive. Bit će jako teško zbog terena, no isto će biti i njima“, zaključio je Said.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.