[FOTO] Službeno: Ronaldo u Juventusu! “Tražio sam od uprave da me pusti i zahvalan sam svima“!

[FOTO] Službeno: Ronaldo u Juventusu! “Tražio sam od uprave da me pusti i zahvalan sam svima“!

Portugalac je otišao u Juventus.

Foto: Si.com

Ono što se već tjednima, ma mjesecima pričalo, konačno je dobilo i službenu potvrdu – Cristiano Ronaldo novi je nogometaš torinskog Juventusa! U transferu vrijednom gotovo 120 milijuna eura, Ronaldo je postao novi napadač Stare Dame.

Kraljevski klub je na službenim stranicama objavio kako jedan od njihovih najboljih igrača u povijesti odlazi u Torino, čime je zaključio svoj devet godina dugačak boravak na Santiago Bernabeu.

“Danas, Real Madrid želi izraziti zahvalnost igraču, koji je dokazao da je najbolji na svijetu i koji je obilježio jedno od najsvjetlijih poglavlja u povijesti kluba i nogometa. Za Real Madrid, Cristiano Ronaldo uvijek će biti jedan veliki simbol i jedinstvena referenca za buduće naraštaje i Real Madrid će zauvijek biti tvoj dom“, stoji u priopćenju.

U dresu Kraljevskog kluba Portugalac je odigrao 438 utakmica i zabio 451 gol. Osvojio je dvije Primere i dva Copa del Rey te četiri Lige prvaka, a kratko je izjavio:

“Osjećam veliku zahvalnost za ovaj klub i ovaj grad i ne mogu im dovoljno zahvaliti na ljubavi koju sam od njih dobio. Ipak, vjerujem da je došlo vrijeme da okrenem novu stranicu u životu i zato sam tražio od kluba da prihvati ovu ponudu. Hvala svima i Hala Madrid!“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.