[FOTO] SP 2018.: Pomozite našem novinaru da za Vas izvještava izravno iz Rusije!

[FOTO] SP 2018.: Pomozite našem novinaru da za Vas izvještava izravno iz Rusije!

Potrebna nam je Vaša pomoć.

Foto: Insidesport.co

Želite li da novinar našeg portala izravno iz Rusije prati najveći sportski spektakl ovog ljeta, Svjetsko nogometno prvenstvo? Ako je Vaš odgovor potvrdan, onda morate napraviti slijedeće.

Jedan naš kolega novinar dao je prijedloge za 20 zemalja sudionica Mundijala, kako bi Vam mogli direktno prenijeti atmosferu sa SP-a u Rusiji. Od tih 20 zemalja i između nebrojenog broja pristiglih slogana, upravo je njegov izabran u užu konkurenciju od tri najbolja slogana i to za reprezentaciju Švedske.

Ukoliko upravo njegov slogan, Skapa Historia Tillsammans, Create History Together, odnosno u prijevodu Stvarajmo Povijest Zajedno, bude izglasan kao najbolji u konkurenciji tri slogana Blagulta, naš novinar dobit će ekskluzivno pravo odlaska na Mundijal.

I tu trebamo Vašu pomoć.

Na Vama je da odete na službenu stranicu krovne svjetske nogometne organizacije Fife, točnije na slijedeći link http://www.fifa.com/worldcup/games/be-there-with-hyundai/vote-slogan.html , pronađete Švedsku (države su poredane abecednim redom) i odabirom za slogan 2 glasate za slogan našeg novinara, kao što je to prikazano na slici ispod.

Foto: Fifa.com

Nadamo se da će Vaše sudjelovanje doprinijeti uspjehu kakvog svi mi želimo pa bi bili u mogućnosti podariti Vam ekskluzivne fotografije i videozapise uživo s mjesta događaja idućeg ljeta. Glasanje traje do 14. svibnja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.