[FOTO] SP 2018: Tri Hrvata među deset najbolje ocijenjenih igrača u popularnoj Fifa 18!

[FOTO] SP 2018: Tri Hrvata među deset najbolje ocijenjenih igrača u popularnoj Fifa 18!

Nova inačica igre ponudila je i nove ocjene za reprezentativce.

photo: marca.com/en

Za sve gejmere i fanatike svjetski popularne igrice Fife još je samo pet dana ostalo do mogućnosti preuzimanja besplatnog, takozvanog moda, Fife 18 za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Danas su objavljene ocjene najboljih europskih igrača, no vrijedi napomenuti da se na popisu ne nalaze igrači reprezentacija Belgije, Engleske, Francuske i Španjolske, jer je EA Sports njihove rejtinga predstavio ranije.

Na popisu od sedam zemalja, redom Danske, Hrvatske, Islanda, Poljske, Portugala, Švicarske i domaćina Rusije, na prvom se mjestu očekivano našao Cristiano Ronaldo s ocjenom 95, a slijedi ga poljski napadač Robert Lewandowski s tri boda manjom ocjenom.

Na diobi trećeg mjesta nalazi se hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji tu poziciju dijeli sa Christianom Eriksenom iz Danske. Obojica imaju ocjenu 89, a vrijedi spomenuti i kako se na šestom mjestu nalazi Ivan Rakitić s ocjenom 86, a na diobi osmog mjesta s islandskim reprezentativcem Gylfi Sigurdssonom nalazi se i Ivan Perišić s ocjenom manje.

Foto: Fifa.com

Dolazimo do zaključka da se čak trojica Hrvata nalazi u najboljih 10 nogometaša ove skupine, što je zasigurno hvalevrijedan podatak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.