[FOTO / VIDEO] BBB-ovci napastovali žene, bacali baklje, klub čeka žestoka kazna!

[FOTO / VIDEO] BBB-ovci napastovali žene, bacali baklje, klub čeka žestoka kazna!

Užasne scene iz Berna.

Foto: ULTRAS-TIFO.net / Facebook

Prema pisanju švicarskih medija navijači Dinama su uznemiravali građane Berna uoči prve utakmice play-offa Lige prvaka protiv Young Boysa. 200-tinjak BBB-ovaca kupalo se pod Kornhausovim mostom te maltretiralo i seksualno zlostavljalo žene, navodi 20minuten.ch.

“Ništa odvratnije u životu nisam doživjela. Bilo je jako odvratno i nisam mogla izaći iz vode bez njihovih ruku na mojoj stražnjici. To nisu navijači, nego huligani“, ispričala je jedna od napastovanih žena.

Još jedan svjedok izjavio je:

“Prije utakmice protiv Young Boysa, oko 200 navijača iz Zagreba uglavnom odjevenih u crno okupili su se i raspoloženje je bilo vrlo agresivno. Sve žene, bilo mladi, stari, s ili bez bikinija izdržavali su i trpili pijanu hordu. Jedan se navijač primio i za spolovilo. Tako nešto odvratno nikad nismo doživjeli. Odmah smo obavijestili policiju“.

Glasnogovornik policije Kapo Christoph Gnagi osvrnuo se na nemile scene:

“Svjesni smo incidenta i policajci su istog trena poslani na teren u Altenbergstegeu. Oko pola sata prije početka utakmice veći dio navijača Dinama otišao je prema Wandkdorfstadionu, a uz glasno navijanje hodali su ulicom. Taj potez bio je protuzakonit, a BBB su od prije poznati po nasilju“.

Ni na samom stadionu nisu bili ništa pristojniji. Naprotiv, bacali su topovske udare i palili baklje, a Modri će kao recidivisti zasigurno dobiti ogromnu kaznu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.