[FOTO] WTA Miami: Sharapova emotivnom porukom na Twitteru ganula sve fanove

[FOTO] WTA Miami: Sharapova emotivnom porukom na Twitteru ganula sve fanove

Ruskinja se ispričala navijaču zbog odustajanja s turnira.

Nekada najbolja tenisačica svijeta, 30-godišnja Maria Sharapova, obznanila je javnosti još detalja oko svoje odluke da se povuče s WTA turnira u Miamiju te otkrila kako će se vratiti na teniske terene kad se bude osjećala spremnom.

Jedan komentar na Twitteru MaShi je posebno zapao za oko pa je peterostruka osvajačica Grand Slam turnira odlučila odgovoriti, iako i sama priznaje da obično ne voli iznositi svoja mišljenja putem društvenih mreža.

U nastavku pročitajte njezinu izjavu u cijelosti:

“Inače nemam interesa dijeliti moje probleme s ozljedama jer je to osobno područje sportaša sa čime se mi nosimo na najbolji način na koji možemo“.

“No, ova poruka me dirnula jer dolazi direktno od mog velikog navijača. Osim masiranja moje lijeve nadlaktice punih 30 minuta prije meča prvog kola Indian Wellsa, kako bih bila u mogućnosti odraditi cijeli meč bez osjećaja boli, također sam doznala da sam imala zračni balončić u plućima zbog kojeg sam primorana ostati doma i ne smijem letjeti naredna tri tjedna, tako kažu doktori, dok ne zaliječi“.

“Morala sam prolaziti kroz razne MR-ove, CT-ove, injekcije, kao i posjete pet različitih doktora te sam u konačnici odlučila potpisati formular o odustajanju s jednog od mojih najdražih turnira“.

“Zbilja mi je žao da si kupio i dvije karte za prijatelja, koji se radovao vidjeti me uživo. No, možda ovaj put mi možeš oprostiti i razumjeti da bi dala sve gore navedeno ne bih li se natjecala ispred tvog prijatelja“.

“U međuvremenu, nadam se da ste i dalje iskoristili te dvije karte i uživali u drugim mečevima. A ja ću se pobrinuti da napravim sve što je u mojoj mogućnosti da ozdravim, dovedem se u formu i budem spremna za NATJECANJE“.

Maria

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.