[FOTO] Zvijezdi Arsenala umalo amputirali nogu! Bio je na osam operacija

[FOTO] Zvijezdi Arsenala umalo amputirali nogu! Bio je na osam operacija

Santi Cazorla ozlijedio je ahilovu tetivu u listopadu prošle godine na susretu protiv Ludogoreca.

Ono što je trebala biti rutinska operacija Ahilove tetive i oporavak od nekoliko mjeseci pretvorilo se u višemjesečnu dramu Santija Cazorle kojemu je umalo amputirano stopalo.

Nakon prvotne operacije koju je bivši španjolski reprezentativac obavio nakon ozljede zadobivene u listopadu na susretu između Ludogoreca i Arsenala, pojavile su se komplikacije.

Na prvoj operaciji veznjak je zadobio infekciju koja je prerasla u gangrenu te su liječnici ozbiljno razmišljali da mu amputiraju nogu. Nakon toga Cazorla je pretrpio još sedam operacija, a njegov konačni povratak na travnjak očekuje se u siječnju, piše Marca koja donosi i ekskluzivne fotografije unakaženog stopala.

“Liječnici su mi rekli da ću biti sretan ako ću šetati vrtom sa svojim sinom”, kazao je Santi koji se oporavlja u rodnoj Salamanci i nastavlja.

“Neću dati to zadovoljstvo onima koji ne žele da više igram. Vratit ću se”, zaključio je veznjak Arsenala koji je u klub stigao iz Malage, a za Furiju je odigrao 77 susreta postigavši 14 pogodaka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.