[Foto/Video] Španjolci razapeli suca nakon nepriznatog pogotka Messija!

[Foto/Video] Španjolci razapeli suca nakon nepriznatog pogotka Messija!

Utakmicu 13. kola španjolske Primere između Valencije i Barcelone (1:1) obilježila je kardinala pogreška drugog pomoćnika suca.

Foto: Viva Barca / Facebook

Utakmicu 13. kola španjolske Primere između Valencije i Barcelone (1:1) obilježila je kardinala pogreška drugog pomoćnika suca, onog što stoji pokraj gola, kad u 30. minuti nije priznao čisti pogodak Lionela Messija jer je lopta cijelim svojim obujmom prešla gol-liniju.

Nevjerojatnom pogreškom Ignacija Villanueve Barcelona je oštećena za regularni pogodak i vodstvo na utakmici.

U španjolskoj La Ligi nema tehnologije koja signalizira da je lopta prešla gol-liniju, iste te tehnologije koja se počela primjenjivati na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu, a uvođenje video-tehnologije predviđeno je tek za sljedeću sezonu.

“Svi mogu napraviti grešku, ali iz svoje polovice sam vidio da je ta lopta prešla crtu”, rekao je Barcelonin Jordi Alba poslije utakmice.

Zbog svega navedenog, na društvenim mrežama izbila je poplava komentara i sprdnje na račun drugog pomoćnika suca, ali i same lige. Prema ljutitim komentarima, spomenuti sudac postao je ‘slijepac’, dok sama tehnologija u La Ligi stiže iz ‘kamenog doba’.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.