[Foto/Video] Zašto navijači Juventusa toliko obožavaju hrvatskog nogometaša?

[Foto/Video] Zašto navijači Juventusa toliko obožavaju hrvatskog nogometaša?

Navijači od igrača traže da budu ratnici, da se bore kao što se bori Mandžukić.

foto: juventus.com

Sinoć su navijači Juventusa transparentom preko cijele tribine odali veliku čast hrvatskom nogometnom reprezentativcu Mariju Manžukiću prije samog početka utakmice između torinskog kluba i Barcelone (0:0).

“Potpuno zasluženo”, tako su navijači ‘Stare dame’ komentirali koreografiju na društvenim mrežama.

Ispod slike na transparentu pisalo je: “Ratnici među ljudima”, stoga poruka navijača je jasna. Od igrača traže da budu ratnici, da se bore kao što se bori Mandžukić.

“Navijači su tim transparentom htjeli pokazati ostalim igračima da uvijek trebaju dati maksimum, bez obzira na posljedice. Da, Mandžukić je po njima vođa ovog Juventusa. Navijači obožavaju Marija Mandžukića jer je ratnik, igrač koji daje sve od sebe za momčad. Mnogi ga vole jer, umjesto da puno priča, on ‘priča’ na terenu. Nikad ne govori za medije, niti općenito u javnosti, a čini se kako navijači cijene baš tu njegovu osobinu”, otkriva Goalov novinar Romeo Agresti koji prati Juventus.

Hrvatski napadač upravo je svojom požrtvovnošću i borbenim pristupom zaslužio poštovanje Juventusovih navijača,  pogotovo nakon prošlosezonskog finala Lige prvaka u kojem je Juventus poražen od Reala 1:4, a jedini strijelac za Juve je bio Mandžukić.

“Prema mišljenju navijača, Mario je bio jedini igrač koji se doista trudio i dao sve od sebe u finalu Lige prvaka u Cardiffu, kada je zabio i prekrasan gol Realu”, piše Agresti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.