franko jelovčić napušta redove Split Tommya i seli u Nacional

franko jelovčić napušta redove Split Tommya i seli u Nacional

Foto: Franco Jelovčić Facebook
Foto: Drago Sopta / HNS

Foto: Drago Sopta / HNS

Jedan od najboljih hrvatskih igrača futsala Franko Jelovčić (25) napustio je redove Split Tommyja i karijeru će nastaviti u zagrebačkom Nacionalu. Jelovčić je imao  europskih ponuda, ali se naposljetku ipak odlučio za hrvatsku momčad.

“Benfica i Acqua&Sapone poslale su konkretne ponude s kojima nisam bio zadovoljan. Dolazim u ozbiljan i ambiciozan klub u kojem igra niz sjajnih igrača koji su predvođeni kapetanom Tihomirom Novakom. Sudjelovanje u Ligi prvaka predstavlja izazov, a nadam se kako ću se ubrzo prilagoditi kako bih počeo bilježiti trijumfe s novim suigračima”, poručio je Jelovčić kojeg je portal www.futsalplanet.com uvrstio u najbolju momčad Eura 2014. u Belgiji.

 Sportski direktor Nacionala Jozo Ivanković  rekao je kako: “Dovođenjem Jelovčića pokazali smo u kojem smjeru ćemo raditi u ovom prijelaznom roku i mislim da u narednoj sezoni nećemo imati ozbiljnog konkurenta u prvoj ligi. Naš cilj je složiti mega momčad za što bolji rezultat u Ligi prvaka i ta naša momčad će ujedno biti garancija osvajanje dvostruke krune u nacionalnoj ligi i kupu.”

Nacional će u D skupini Glavne runde Lige prvaka igrati protiv srpskog prvaka Kragujevca, bjeloruskog prvaka Lida i pobjednika skupine B kvalifikacijske runde. Turnir će se održati u Kragujevcu od 16. do 21. kolovoza, a u Elitnu rundu Lige prvaka plasirat će se dvije prvoplasirane momčadi.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.