[Foto] Futsal: Hrvatska U-17 u borbi za Olimpijske igre mladih

[Foto] Futsal: Hrvatska U-17 u borbi za Olimpijske igre mladih

Hrvatska U-17 reprezentacija u futsalu od 1. do 4. studenog igra na kvalifikacijskom turniru u Karlovcu za odlazak na Olimpijske igre mladih 2018.

foto: http://hns-cff.hr

Hrvatska reprezentacija u futsalu do 17 godina okupila se u petak uoči nastupa na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre mladih.

Mladi su se reprezentativci okupili u petak u Dugoj Resi pod vodstvom izbornika Marinka Mavrovića, a na kvalifikacijskom turniru u Karlovcu snage će odmjeriti s nacionalnim selekcijama Belgije, Kazahstana i Španjolske.

Borba za mjesto na Olimpijskim igrama mladih 2018. godine na rasporedu je od 1. do 4. studenoga.

Hrvatske će boje braniti Nikola Čizmić (Split Tommy), Josip Jurlina (Split Tommy), Božo Sučić (Split Tommy), Toni Rendić (Split Tommy), Vicko Radić (Split Tommy), Adriano Darrer (Square), Haron Džanković (Square), Fran Vukelić (Futsal Dinamo), Dominik Cvišić (Futsal Dinamo) i Filip Radaj (Crnica), a pričuve su Roko Matulić (Split Tommy) i Bruno Devčić (Gimka).

Uz izbornika Mavrovića, u stručnom su stožeru trener Duje Maretić, fizioterapeut Šimun Starčević, liječnik Krešimir Bukarica, tajnik Dario Žgrablić te tajnik Komisije za mali nogomet Romeo Čižmešija.

foto: http://hns-cff.hr

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.