[GALERIJA] U Zadru održano kolo Lige HSSOI

[GALERIJA] U Zadru održano kolo Lige HSSOI

Prošlog tjedna uspješno je odrađeno kolo Lige HSSOI u gađanju zračnim oružjem. U streljani na Mocirama u Zadru odvilo se 14. travnja nadasve zanimljivo streljačko nadmetanje u čak 6 različitih disciplina zračnog pištolja i zračne puške.

U disciplinama puške ovoga puta pobjede su odnijeli Stanko Piljak u disciplini R4, Rudolf Petrović u disciplini R5, dok je Saša Grdović kao jedini strijelac nastupio u R3. U ukupnom poretku svih disciplina zračnoga pištolja (P1, P2, SH0), slavila je Sanja Soldo dok je u P1 konkurenciji po prvi puta u svojoj “mladoj” karijeri pobijedio Gordan Mačešić. Zanimljivo nadmetanje je bilo i u SH0-pištolj kategoriji u kojoj je po prvi puta u sezoni 2017/2018 nastupio i Tihomir Ilijević, te “glatko” zauzeo sami vrh.

Sveukupne rezultate s natjecanja pogledajte na službenim stranicama HSSOI-a.
http://hssoinv.hr/iv-kolo-1-hrvatske-lige-hssoi-2/

Osim sportsko-natjecateljskog dijela u Zadru, domaćin SKOI “DONAT” na čelu s gospodinom Sašom Grdovićem pobrinuo se za ugodno druženje uz zajednički ručak po završetku natjecanja.

Redakcija Hrvatske Reprezentacije pridružuje se čestitkama našim strijelcima te im želimo još puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.