Gary Neville: “Za Di Mariju i Ozila odlazak iz Reala bio je poput teškog razvoda”

Gary Neville: “Za Di Mariju i Ozila odlazak iz Reala bio je poput teškog razvoda”

Gary Neville u svojoj kolumni za Daily Telegraph osvrnuo se na blijede partije Mesuta Ozila i Angela Di Marije u Premiershipu.

Luka Modrić/Getty Images

Bivši igrač Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Gary Neville pokušao je detektirati uzroke loših partija Mesuta Ozila i Angela Di Marije nakon odlaska iz Real Madrida u engleski Preiemership. Obojica su napustila ‘kraljevski’ klub u rekordnim izlaznim transferima za ‘Blancose’, ali se još uvijek pokušavaju priviknuti na engleski nogomet.

“Nakon što je potpisao za Manchester United, Di Maria je objavio pismo navijačima Reala u kojem je tvrdio kako nikada nije htio napustiti Madrid. Nakon što je otišao iz kluba koji nije htio napustiti, Di Maria se morao nositi sa stresom zbog provale u kuću, rada s novim menadžerom i momčadi koja je još uvijek u fazi razvoja. Sve ovo je utjecalo na njega i može objasniti zašto ne igra dobro kao na samom početku dolaska u Premier League.”

Za Mesuta Ozila kazao je:

“Kao i Di Maria, on je otjeran iz Madrida i ne uspijeva se nametnuti u čovjeka odluke za Arsenal, što smatram da Nijemac je, pogotovo što je plaćen 42 milijuna funti. Trenutno ne pokazuje što bi igrač njegove kvalitete trebao pokazivati, ali možda bi navijača Arsenala, kao i Uniteda, trebali prihvatiti da je njima dvojici potrebno više vremena za prilagodbu.”

Neville je došao do zanimljivog zaključka: “Po meni, napustiti Real Madrid je kao i težak razvod, za koji treba 18 do 24 mjeseci za oporavak.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.