Gavranović: “Cijenite me po napravljenom u dresu Rijeke”

Gavranović: “Cijenite me po napravljenom u dresu Rijeke”

Foto: Hrvati.ch

U posljednjim satima prijelaznog roka domaću nogometnu javnost prilično je šokirala priča o transferu Marija Gavranovića iz Rijeke u Dinamo. Izazvalo je to bijes Rijekinih navijača, a danas se napokon oglasio i sam Gavranović.

Na Instragramu je napisao: “‘Na tuđa mišljenja i na sve napisane tekstove i komentare ne mogu utjecati i ne želim se time zamarati. Navijačima Rijeke jer su oni najbitniji u ovoj priči zelim reći sljedeće.

Nemojte me ocijenjivati po tekstovima u novinama ili portalima, cijenite me po svemu što sam do sada napravio u dresu Rijeke, cijenite me po golovima, po asistencijama, po dobivenim duelima i prolivenom znoju u dresu sa Rijekinim grbom i što je najbitnije cijenite me po trofejima koje sam zajedno sa mojim suigračima i stručnim stožerom osvojio, ostvarivši u dresu Rijeke ono što nitko nikada prije nas nije osvajanjem toliko sanjanog prvenstva i kasnije duple krune.

Neznam gdje ću igrati nakon Rijeke a sigurno ću još igrati za druge klubove kao i 99% profesionalnih nogometaša jer takav je naš poziv, ali znam jedno, da ću, pljeskali mi ili mi zviždali do zadnje minute u Rijekinom dresu davati sve od sebe kao što sam to radio i do sada i da mi je period karijere u Rijeci sigurno najljepši u dosadašnjoj karijeri.

Ja sam igrač Rijeke i ponosan sam na sve što smo ostvarili prošle sezone i početkom ove i radujem se lijepim europskim utakmicama i nastavku prvenstva.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.