Gavranović utišao Poljud

Gavranović utišao Poljud

Foto: Sportcom.hr

Tri je gola Hajduku Mario Gavranović (29) zabio dok je nosio dres Rijeke, a sa sjajnim partijama je nastavio kao i centarfor Dinama. Pokazao je klasu i ovom poljudskom derbiju. “Bilima” ja zabio tri HNL gola otkako je došao u Dinamo, a sva tri na Poljudu. I još jedan u finalu Kupa. Podsjetimo, svojim je golom odučio i finale Kupa lani u Vinkovcima.

Ide Gavranoviću u derbijima na Poljudu. Prošle je godine u travnju zabio oba gola u pobjedi Dinama 2-1 kojom su “modri” riješili borbu za naslov. Sad borbe za naslov nije bilo, ali je Gavranović ponovno bio čovjek odluke.

Gavranović je zabio nakon loše intervencije Josipa Posavca, koji je odbio slobodan udarac Mislava Oršića. Pokazao je Mario klasu. Tako reagiraju pravi napadači. Odigraju dobru utakmicu i zabiju jedinu priliku koju su imali na utakmici.

Na sjajan način se Gavranović vratio nakon ozljede zbog koje ga na terenu nije bilo dva i pol mjeseca. Imao je rupturu mišića i na teren se vratio prije mjesec dana. Gol na Poljudu bio mu je sedmi u prvenstvu ove sezone.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.