Gerrard: “Bojao sam se ovoga dana”

Gerrard: “Bojao sam se ovoga dana”

Steven Gerrard podijelio je dojmove s oproštaja od Anfielda...

Steven Gerrard jučer se oprostio od Anfielda. Porazom od Crystal Palacea 3:1 završila je jedna era, a uskoro bivši kapetan Liverpoola karijeru će nastaviti u LA Galaxyu. Nakon svoje posljednje domaće utakmice u 17 godina na Anfieldu Gerrard je izjavio: “Bio je to emotivan i nevjerojatan oproštaj. Kad se osvrnem mogu reći da sam ponosan na posljednjih 17 godina. Ovaj dan ću pamtiti do kraja života. Jako će mi nedostajati Liverpool. Čudan je to osjećaj. Znao sam da će doći ovaj dan. Uživao sam u svakom trenutku u Liverpoolu i tužan sam što više neću igrati pred ovim navijačima.”

Uputio je i poruku tribinama: “Prije nego pustim suzu želim samo reći da ste vi najbolji navijači pred kojima sam igrao.”

Brendan Rodgers misli: “Bio je to čaroban oproštaj za Gerrarda, koji je dao svoj maksimum do samog kraja. Mislim da mu je bilo prekrasno iako je rezultat bio loš. Gerrard je nezamjenjiv, postavio je gotovo nedostižan standard.”

U 17 godina legendarni kapetan je 709 puta nosio dres Liverpoola. Osvojio je dva FA kupa, tri Liga kupa, jedan Community Shield, Europsku ligu, dva europska Superkupa i povijesnu Ligu prvaka 2005. godine.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.