Gerrard: “Razmišljao sam o preuzimanju Liverpoola”

Gerrard: “Razmišljao sam o preuzimanju Liverpoola”

Proslavljeni engleski veznjak priznao je kako nije nemoguće da jednoga dana preuzme Liverpoolovu trenersku palicu...

Steven Gerrard/Getty Images

Steven Gerrad u subotu će odigrati svoju posljednju utakmicu na Anfieldu prije no što na kraju sezone spakira stvari i preseli u Los Angeles Galaxy. Legendarni Liverpoolov kapetan potpisao je osamnaestomjesečni ugovor s američkim klubom, a redse će napustiti nakon čak 17 godina.

Progovorio je engleski veznjak i o mogućnosti da jednoga dana sjedne na klupu voljenog kluba. “Morat ćemo pričekati i vidjeti. Ne želim raditi nikakve zaključke i dospjeti na naslovnice. Biti menadžer nekog kluba vjerojatno je jedan od najtežih poslova na svijetu – morate biti dovoljno dobri, pripremljeni, a i na kraju krajeva – dobiti ponudu”, kaže Gerrard.

“Mnogo bi se toga trebalo dogoditi do tog trenutka. Ali svakako je nešto o čemu sam razmišljao, pa jednoga dana možda…”, ipak je otkrio.

Gerrard je u svojoj bogatoj karijeri u dresu Liverpoola osvojio deset trofeja, no ono što nije uspio jest podići pokal pobjednika Premiershipa. “Karijera je uvijek puna uspona i padova, a moram priznati da je najveći žal za naslovom prvaka Engleske. No, ne možeš u životu imati sve.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.