Gimnastika: Hrvatski reprezentativci osvojili čak šest medalja na 6. Hungarian Grand Prixu!

Gimnastika: Hrvatski reprezentativci osvojili čak šest medalja na 6. Hungarian Grand Prixu!

Najbolji rezultat ostvario je Marijo Možnik koji je s ocjenom 15,150 podijelio zlato na preči s Izraelcem Aleksandrom Šatilovim

Marijo Možnik

Hrvatska gimnastička reprezentacija osvojila je čak šest medalja na Grand Prixu u mađarskom Szombathelyu. Hrvatski su gimnastičari u Mađarskoj nastupili u osam finala, potvrdivši odličnu formu uoči ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva koje je na rasporedu u kineskom Nanningu od 3. do 12. listopada.

Najbolji rezultat ostvario je Marijo Možnik koji je s ocjenom 15,150 podijelio zlato na preči s Izraelcem Aleksandrom Šatilovim. Tomislav Marković osvojio je na parteru srebro s osvojenih 14,700 bodova.

Drugu stepenicu pobjedničkog postolja osigurao je i Filip Ude na konju s hvataljkama (15,350). Bolji je bio samo vodeći gimnastičar posljednjih godina na toj spravi, Mađar Krisztian Berki koji je dobio velikih 16,050 bodova. Na istoj je spravi Robert Seligman bio četvrti (14,850).

Na preči je Anton Kovačević osvojio broncu s 14,600 bodova. U konkurenciji gimnastičarki Ema Kajić je bila srebrna (13,117), a Ira Popović brončana (12,367) na preskoku.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.