Manu Ginobili potvrdio nastup na SP-u, NBA prvak protiv hrvatskih igrača u Španjolskoj

Manu Ginobili potvrdio nastup na SP-u, NBA prvak protiv hrvatskih igrača u Španjolskoj

Ginobili je unatoč veteranskim godinama (36) odlično izgledao u ovogodišnjem NBA finalu i definitivno će biti velika opasnost za hrvatske košarkaše

Manu Ginobili

Najbolji argentinski igrač Manu Ginobili potvrdio je nastup na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj na kojem Gaučosi igraju u skupini sa Hrvatskom.

Legendarni branič koji će uoči smotre u Španjolskoj napuniti 37 godina nedavno je osvojio četvrti NBA naslov u redovima San Antonio Spursa, koji su demolirali Miami Heat u velikom finalu. Ginobili je unatoč veteranskim godinama odlično izgledao i definitivno će biti velika opasnost za hrvatske košarkaše.

– Ovo nije bila lagana odluka. Prvo sam razgovarao s ženom, a onda s trenerom Popovichem. Nakon što su se oni složili, zvao sam izbornika i javio mu svoju odluku. Veselim se Španjolskoj i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, objasnio je za službenu stranicu FIBA-e Ginobili, koji nije nastupio na zadnjoj svjetskoj smotri prije četiri godine, ali je zato Argentini pomogao da dođe do polufinala Olimpijskih igara u Londonu.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.