Gobac otkrio: U srijedu imenovanje novog rukometnog izbornika

Gobac otkrio: U srijedu imenovanje novog rukometnog izbornika

Hoće li Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza novim izbornikom reprezentacije imenovati Zvonimira Serdarušića trebali bismo saznati sljedeći tjedan...

Zoran Gobac

Dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac iznio je za Gol.hr novosti o budućnosti hrvatske reprezentacije nakon odlaska Slavka Goluže.

O Goluži je Gobac rekao: “Nakon velikog pritiska javnosti, povukao je očekivan i pametan potez. Devet godina bio je u reprezentaciji i očito je došlo do zasićenja kod igrača. Odradio je dobar posao i visoko podignuo letvicu za nasljednika. Međutim, možda nasljednik postane prvak Europe ili svijeta. Slavko je imao dobre, ali ne odlične rezultate. Javnost je uvijek u pravu i idući put će Goluža morati paziti na komunikaciju. Igramo rukomet zbog navijača i javnosti.”

Uskoro će se znati i kandidati za novog izbornika: “Goluža je zaposlenik saveza i bit će imenovan instruktorom. Pritisak je bio ogroman i dobro je za njega što se maknuo. U srijedu ćemo saznati prijedloge za izbornika, a onda kreću razgovori. Najbliža varijanta je Ivano Balić koordinator, Zvonimir Serdarušić izbornik, a Petar Metličić asistent. Odluka je na Upravnom odboru.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.