Gojun se pozdravio sa PSG-om, sljedeća destinacija – Berlin

Gojun se pozdravio sa PSG-om, sljedeća destinacija – Berlin

Objavljeno je kako je Jakov Gojun i službeno potpisao za Füchse...

Jakov Gojun/Getty Images

Jakov Gojun sljedeće će sezone definitivno nositi dres – Füchse Berlina. U rukometnim se krugovima neko vrijeme spekuliralo kako će hrvatski reprezentativac uskoro napustiti Paris Saint Germain, a kao najvjerojatnija se destinacija spominjala upravo Njemačka.

Informaciju je službeno objavio i Füchse, a ugovor je potpisan na tri godine. Nijemci smatraju kako će Gojun biti odlična zamjena za Denisa Špoljarića, kao i klupske ambicije vraćanja u vrh Bundeslige.

“Oduvijek sam želio igrati u Njemačkoj. Bundesliga je najjača liga na svijetu, a Füchse jako ugledan klub s velikim ambicijama. Već iduće sezone želim da se vratimo u tri najbolje ekipe te osiguramo svoje mjesto u Ligi prvaka”, izjavio je Gojun.

Kratak je komentar dao i predsjednik kluba Bob Hanning. “Ponosni smo što smo uspjeli dovesti jednog od najboljih obrambenih igrača svijeta, odnosno na činjenicu što je Jakov odabrao upravo Berlin. Svi se nadamo da će nam donijeti toliko potrebnu stabilnost u obrambenom redu.”

Osim Gojuna, u PSG-u trenutačno igraju još dva Hrvata – Marko Kopljar i Igor Vori, no očekuje se kako će i Kopljar koncem sezone – put Njemačke. Spekulira se, pak, da će iz PPD Zagreba u PSG pristići talentirani Luka Stepančić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.