Gonzaga: “Ne mogu ponoviti smrtonosni nokaut, ali…”

Gonzaga: “Ne mogu ponoviti smrtonosni nokaut, ali…”

Nastavlja se medijski uvod u veliku borbu Mirka Filipovića i Gabriela Gonzage...

Mirko FIlipović i Gabriel Gonzaga/Foto: Gettyimages

Gabriel Gonzaga i Mirko Filipović nastavljaju svoju medijsku pripremu za subotnji veliki okršaj u Krakowu. Cro Cop je čvrsto naumio vratiti Brazilcu za najteži poraz u karijeri, no jedno je sigurno – za taj će se pothvat nešto pitati i njegova suparnika.

“Ne mogu ponoviti onaj smrtonosni nokaut, neću to ni pokušati učiniti high-kickom, ali želim pobijediti. Ako to uspijem, nije mi bitno je li na nogama, u parteru… Gdje god završimo, bit ću spreman”, priprijetio je brazilski borac.

Mirko je težak nokaut doživio prije osam godina, u travnju 2007. u Manchesteru, a bio je taj meč ujedno i kvalifikacijski za ogled s tadašnjim prvakom Randyjem Coutureom.

“Borba o kojoj govorite zbila se prije gotovo osam godina; sport se od tada dosta promijenio, većina boraca više nije aktivna, a ni Mirko ni ja nismo isti. Ovo će biti potpuno drukčija borba, a ne revanš. Naš je prvi susret bio praktički savršeni meč u kojemu nisam napravio niti jednu pogrešku. Bio sam mlad, sve mi je bilo još uvijek novo i svejedno sam uspio pobijediti”, ističe.

Poljski susret oboma je izuzetno bitan – Mirku na njegovoj ‘povratničkoj turneji’, a Gonzagi u dokazivanju da je od Cro Copa jednostavno – bolji. Zanimljivo je spomenuti kako je naš borac pobijedio u svih svojih pet dosadašnjih ‘revanš-susreta’, dok je Gonzaga u jedinom koji je upriličio – poražen.

“Mirko me neće pobijediti. Još je uvijek dobar i opasan borac, ima snažne udarce, ali ja ću se pokušati boriti pametno i na kraju slaviti. Moram pobijediti u ovom dvoboju, dobro odraditi meč jer neću biti baš u dobroj situaciji ako izgubim. Još uvijek želim osvojiti naslov prvaka, a da bih to ostvario – prvo moram svladati Mirka”, vratio je Gonzaga ‘lopticu’ Mirku.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.