Goran Ivanišević i Tomaš Berdych prekinuli suradnju

Goran Ivanišević i Tomaš Berdych prekinuli suradnju

Goran Ivanišević više nije trener najboljeg češkog tenisača Tomaša Berdycha. Do prekida suradnje došlo je nakon neočekivano ranog ispadanja s Roland Garrosa.

Goran Ivanišević, vjerojatno najbolji hrvatski tenisač ikada, više nije trener Tomaša Berdycha, trenutno 14. igrača svijeta, javlja SN.

Hrvatsko-češka suradnja započela je prije osam mjeseci, a donijela je tek jedan naslov, prošle godine u kineskom Shenzhenu. Najbolji rezultat ove godine stigao je prošlog tjedna u Lyonu kada je u finalu Berdych poražen od Francuza Tsonge. Ipak, nakon neočekivano ranog ispadanja u Roland Garrosu, već u trećem kolu protiv Karena Khachanova donijeli su odluku o prekidu suradnje.

Prema izvorima odluka je zajednička jer smatraju da je tako najbolje za obojicu, a nekih repova ne bi trebalo biti. Ostaje za vidjeti kakva će biti budućnost za Ivaniševića, hoće li uzeti odmor od treniranja ili već ima nekakvih ponuda za nove suradnje. Goran o tome nije sklon govoriti pa nam ostaje samo za vidjeti kada dođe neka službena odluka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.