Gordon Schildenfeld ozlijeđen, Niko Kovač pozvao Mateja Mitrovića iz Rijeke

Gordon Schildenfeld ozlijeđen, Niko Kovač pozvao Mateja Mitrovića iz Rijeke

Schildenfeld je izašao u 74. minuti dvoboja protiv PAOK-a, kojeg je njegov Panathinaikos dobio s 2:1, te zbog obnovljene ozljede neće moći sudjelovati u ovotjednoj reprezentativnoj akciji

Gordon Schildenfeld/Getty Images

Gordon Schildenfeld je dvoboj PAOK-a i Panathinaikosa napustio prije završetka zbog obnovljene ozljede palca, pa će propustiti okupljanje hrvatske reprezentacije za utakmice s Argentinom i Italijom.

Schildenfeld je izašao u 74. minuti dvoboja protiv PAOK-a, kojeg je njegov Panathinaikos dobio s 2:1, te zbog obnovljene ozljede neće moći sudjelovati u ovotjednoj reprezentativnoj akciji.

Izbornik Niko Kovač odlučio je, stoga, reprezentaciji priključiti braniča Rijeke, Mateja Mitrovića. 20-godišnji branič do sada je nastupao za hrvatske U-19, U-20 i U-21 selekcije, a po prvi puta će na okupljanje hrvatske A reprezentacije doći upravo na svoj 21. rođendan.

Mitrović će biti dio reprezentacije koja u ponedjeljak putuje u London na susret s Argentinom, gdje će ukupno putovati 19 igrača, dok će se 13 reprezentativaca u Zagrebu pripremati za ogled s Italijom iduće nedjelje u Milanu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.