Gotov odmor za modre, Mamić priprema prvu prozivku

Gotov odmor za modre, Mamić priprema prvu prozivku

Na pripreme zbog reprezentativnih obaveza neće doći Pjaca i Schildenfeld, a od stranaca Henriquez (Copa America) te Ademi, Soudani i Hodžić (kvalifikacijske utakmice reprezentacija).

Antonio Ježina/Foto: Gettyimages

U četvrtak, 11. lipnja Dinamo će početi pripreme za novu sezonu. Samo desetak dana nakon osvajanja dvostruke krune, kreću pripreme za nove europske i domaće pohode.

Prozivka će biti u 10 sati, a momčad se sastoji od 20 igrača i tri vratara. Treneru Mamiću vraćaju se igrači sa posudbe (Radonjić i Pamić) te Borna Barišić koji u Dinamo dolazi iz Osijeka.

Uoči okupljanja Zoran Mamić rekao je par riječi o nadolazećim pripremama: “Nakon duge i naporne sezone momčad je imala kratku pauzu, ali nismo mogli imati više odmora jer vrlo brzo počinje nova sezona, a svi znamo da nam europske utakmice na početku određuju puno toga. Nekoliko bitnih igrača nam nedostaje, no, s druge strane, ponosni smo što imamo velik broj reprezentativaca; to je još jedna potvrda da dobro radimo. Program je dva tjedna biti u Zagrebu i odigrati tradicionalnu prijateljsku utakmicu u Pleternici, a onda odlazimo u Sloveniju gdje ćemo odraditi glavni dio priprema i odigrati nekoliko pripremnih utakmica.” 

Na pripreme zbog reprezentativnih obaveza neće doći  Pjaca i Schildenfeld, a od stranaca Henriquez (Copa America) te Ademi, Soudani i Hodžić (kvalifikacijske utakmice reprezentacija).

Vratari: Eduardo Carvalho, Antonijo Ježina, Marko Mikulić

Braniči: Ivo Pinto, Alexandru Matel, Jozo Šimunović, Leonardo Sigali, Jeremy Taravel, Josip Pivarić, Mario Musa, Borna Barišić

Vezni: Gonçalo Santos, Domagoj Pavičić, Said Husejinović, Domagoj Antolić, Zvonko Pamić, Paulo Machado, Ante Ćorić, Endri Cekici, Amer Gojak

Napadači: Junior Fernandes, Dejan Radonjić, Dani Olmo

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.