Gračan odabrao kandidate za ‘uzvrat’ protiv momčadi Serie B

Gračan odabrao kandidate za ‘uzvrat’ protiv momčadi Serie B

Hrvatski U21 izbornik odabrao je kandidate za iduću prijateljsku utakmicu u Italiji...

Nenad Gračan/Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Izbornik hrvatske mlade reprezentacije Nenad Gračan odabrao je kandidate za prijateljski susret koji će ‘mini kockasti’ odigrati protiv kombinirane mlade momčadi Serie B.

Ogled je na rasporedu u La Speziji 15. travnja, s početkom u 13 sati, a reprezentacija bi se trebala okupiti dva dana ranije u Zagrebu. Gračan i njegovi izabranici neće se dugo zadržati u hrvatskoj metropoli, jer praktički je odmah planiran put u Italiju i priprema za utakmicu.

Hrvatski je izbornik najavio provjeru nekih novih lica, a pozvao je 18 igrača: Dominik Livaković (Zagreb), Ivan Brkić (Istra), Dino Mikanović (Hajduk), Luka Capan (Dinamo), Josip Elez (Honved), Denis Kolinger (Zagreb), Frane Ikić (Zadar), Marko Pejić (Hajduk), Mateo Mužek (Gorica), Dario Čanađija (La Spezia), Ivan Šunjić (Dinamo), Mihovil Jeronim Klapan (Rijeka), Petar Brlek (Slaven Belupo), Filip Faletar (Imotski), Dino Špehar (Istra 1961), Petar Mišić (Slaven Belupo), Kruno Ivančić (Olimpija Ljubljana) i Filip Dangubić (Rijeka).

Kockasti su protiv mlade momčadi Serie B jednom već ukrstili koplja, bilo je to u Kostreni kralem veljače, kad je završilo bez pogodaka, 0:0.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.