Grad i savez potpisali ugovor! Utakmica sa Srbijom već rasprodana

Grad i savez potpisali ugovor! Utakmica sa Srbijom već rasprodana

Grad Split i Hrvatski rukometni savez potpisali su ugovor danas u gradskoj upravi.

Napokon se i to dogodilo. Iako je gradonačelnik Krstulović Opara kasnio na sastanak, ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom o domaćinstvu Europskog prvenstva u rukometu je potpisan.

Grad će za samu manifestaciju izdvojiti dva milijuna kuna, produžen je i božićni sajam, a karata za utakmicu prvog kola protiv Srbije više nema.

“U Splitu će biti otvoreno prvenstvo 12. siječnja. Ove godine smo produžili Božićni sajam zbog prvenstva. Naša je želja da se gosti dobro osjećaju u našem gradu i osjete pravi šušur izvan samog rukometnog borilišta. Izražavam zadovoljstvo što ćemo ugostiti jednu veliku svjetsku manifestaciju i hrvatsku rukometnu reprezentaciju”, kazao je gradonačelnik, dok je direktor marketinga u HRS-u Silvije Vidić podvukao.

“Mi isto izražavamo zadovoljstvo što je završilo pregovaranje koje je malo duže potrajalo. Želja je stožera i igrača da se ponovi sjajna atmosfera sa Svjetskog prvenstva 2009. kada smo se svi odlično osjećali u Splitu i imali fantastičnu publiku. Mislim da će organizacija biti i bolja ove godine”, kazao je Damir Poljak, glavni tajnik HRS-a. “Karte za Hrvatska – Srbija su prodane, a karte za Švedsku i Island su pri kraju.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.